7 martie 2024 – UPDATE Circulație feroviară reluată între stațiile Lunca Bradului și Răstolița

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară reluată între stațiile Lunca Bradului și Răstolița

București, 7 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar, între stațiile Lunca Bradului și Răstolița (linie simplă), a fost reluat la ora 23:00.

Reamintim faptul că, circulația feroviară a fost închisă în intervalul orar 19:50 – 23:00, pe linia simplă Lunca Bradului și Răstolița, pentru accesul și intervenția personalului de specialitate al Regionalei CF Brașov, care a acționat cu drezina pantograf pentru tăierea și îndepărtarea unui copac ars, prăbușit pe calea ferată, la km 215+500.

Până la finalizarea operațiunilor și retragerea drezinei pantograf, trenul de călători IR 1645 (București Nord – Târgu Mureș) a fost oprit temporar în linie curentă, acesta fiind reînscris în circulație, cu tracțiune Diesel, la ora 23:01.

Echipele de intervenție au acționat în zona respectivă pentru înlocuirea firului de contact și repunerea sub tensiune în intervalul 00:52 – 02:49.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov a depus toate eforturile necesare pentru eliberarea liniei și reluarea circulației în condiții de siguranță.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content