19 ianuarie 2021 Precizare CFR SA cu privire la închiderea temporara a circulației trenurilor pe relatia Bucuresti Nord – Aeroport Henri Coanda

Precizare CFR SA cu privire la închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația Bucuresti Nord – Aeroport Henri Coanda

 

Bucureşti, 19 ianuarie 2021

 

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația București Nord -Aeroport Henri Coandă, CFR SA face următoarea Precizare:

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a primit din partea Antreprenorului o solicitare, referitoare la efectuarea unor lucrări de sudură a șinelor și aparatelor de cale,  conform  proceselor tehnologice prevăzute în proiectul de realizare a investiției. În acest moment, CFR SA analizează solicitarea și urmează să decidă asupra modalității de programare a lucrărilor respective. 

Realizarea lucrărilor ar urma să fie pe anumite intervale orare, în niciun caz pe durata întregii zile, ceea ce înseamnă că linia CF nu va fi închisă total.

Orice eventuală închidere parțială a circulației va fi comunicată în timp util, iar călătorii și reprezentanții mass-media vor ști din timp toate detaliile.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content