8 mai 2024 – Transbordare auto între stațiile Orăștie – Simeria, în perioada 8 – 14 mai 2024

Timp de lectură: 3 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media   Tel/Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.1/5/397/08.05.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Transbordare auto între stațiile Orăștie – Simeria

în perioada 8 – 14 mai 2024

 

Bucureşti, 08 mai 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 8 – 14 mai 2024, pe tronsonul GURASADA – SIMERIA se vor executa lucrări de infrastructură în stațiile Deva, Minti și Ilia, etape de execuție care impun scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe intervalul SIMERIA – DEVA – ILIA și adoptarea unor MĂSURI SPECIALE DE CIRCULAȚIE, necesare pentru a asigura continuitate în traficul feroviar de călători.

În perioada 8 – 14 mai 2024, constructorul continuă lucrările de montare a panourilor fonoabsorbante și a cablurilor de fibră optică în stațiile Deva, Mintia și Ilia, iar în Revizia de Vagoane Simeria execută lucrări la linia de contact.

Astfel, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a lucrărilor din stațiile Deva, Mintia, Ilia, dar și în incinta Depoului, se impune scoaterea de sub tensiune a liniei de contact, în perioada sus-menționată, între stațiile Simeria și Ilia, iar pentru menținerea continuității traficului feroviar local, constructorul va asigura TRANSBORDAREA călătorilor din următoarele 4 trenuri Regio, cu MIJLOACE AUTO, între stațiile ORĂȘTIE – SIMERIA și retur:

→ R 2038 circulă în relația Cluj Napoca – Orăștie, cu transbordare auto Orăștie – Simeria

→ R 2301 circulă în relația Teiuș – Orăștie, cu transbordare auto Orăștie – Simeria

→ R 2036 transbordare auto Orăștie – Simeria, cu circulație în condiții normale de la Simeria la Cluj Napoca

→ R 2302 transbordare auto Orăștie – Simeria, cu circulație în condiții normale de la Simeria la Teiuș

De asemenea, trenul IR 12831 va circula în locul trenului IR 1832 pe relația Timișoara Nord – Lugoj – Ilia – Simeria – Războieni – Cluj Napoca – Suceava – Iași, cu plecare din stația Timișoara Nord la ora 05:03 și sosire în stația Iași la ora 22:18.

Adresăm rugămintea călătorilor, care doresc informații suplimentare despre condițiile de circulație pe relația SIMERIA – DEVA – ILIA, să consulte inclusiv pagina de internet a operatorului național de transport feroviar de călători CFR Călători sau să solicite informaţiile necesare la numărul de telefon 021/9521.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat în perioada desfășurării lucrărilor sus-menționate şi îi asigură că acestea au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de confort şi siguranţă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content