8 Martie 2024 – Circulație feroviară temporar oprită între Porumbacu și Avrig urmare unui accident rutier

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară temporar oprită între Porumbacu și Avrig, urmare unui accident rutier

Bucureşti, 8 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este temporar oprit pe secția de circulație Brașov – Sibiu, între stațiile Porumbacu și Avrig, unde în jurul orei 16:00, urmare unui accident rutier produs pe pasajul suprateran de intrare în orașul Avrig, un camion a căzut în gabaritul căii ferate, la km 115+600, accident soldat cu 3 victime.

Circulația feroviară se va relua după finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate și eliberarea gabaritului.

În prezent este afectată circulația unui tren de călători, R 2514, care staționează în stația Avrig, așteptând redeschiderea circulației.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea circulației în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content