9 iulie 2024 – Circulația trenurilor perturbată pe relația București Nord – Aeroport Henri Conadă

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/ 573/09.07.2024

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Circulația trenurilor perturbată pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă

 

 

București, 9 iulie 2024

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în cursul acestei dimineți, circulația trenurilor pe relația București Nord  – Aeroport Henri Coandă și retur este perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoșoaia și Balotești.

 

În prezent circulația trenurilor se desfășoară la cale liberă între Mogoșoaia și Aeroport, cu ordin de circulație, pentru a permite echipelor de intervenție să remedieze defecțiunea, urmând ca după finalizarea intervențiilor la macaz, circulația trenurilor să revină la normal pe această rută.

 

Până la remedierea defecțiunii, trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport și retur vor înregistra întârzieri cuprinde între 30 – 90 de minute.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content