9 iulie 2024 – Circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/575/09.07.2024

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă

București, 9 iulie 2024

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, începând cu ora 11:21, circulația trenurilor pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă se desfășoară în condiții normale, defecțiunea macazului fiind remediată.

 

Reamintim faptul că, în cursul acestei dimineți, circulația trenurilor pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur a fost perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoșoaia și Balotești, iar trenurile au circulat la cale liberă între Mogoșoaia și Aeroport, cu ordin de circulație, pentru a permite echipelor de intervenție să remedieze defecțiunea.

 

Transmitem scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate în circulație și îi asigurăm că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop remedierea deranjamentului și reluarea traficului în condiții normale pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content