17 martie 2019 – Circulație feroviară reluată pe firul II, între stațiile Zam și Câmpuri Surduc

Timp de lectură: 2 minute

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulație feroviară reluată pe firul II, între stațiile Zam și Câmpuri Surduc

 

 

 

 

Bucureşti, 17 martie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că sâmbătă 16 martie 2019, la ora 19.40, a fost reluat traficul feroviar între staţiile Zam – Câmpuri Surduc, pe firul II.

 

Traficul feroviar pe firul II,între staţiile Zam – Câmpuri Surduc,a fost redeschis cu restricție de viteză,trenurile urmând să circule cu viteză normală începând de luni,18 martie 2019, când vor fi finalizate și ultimele lucrări de consolidare.

 

Vă reamintim că circulația feroviară între stațiile Zam și Câmpuri Surduc s-a desfășurat doar pe un singur sens (firul I), începând dejoi, 14 martie 2019, după ce cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat de câte un boghiu la ieşire din staţia Zam, pe firul II. Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, avea în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. informează călătorii că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Serviciul Comunicare Mass-Media

Purtător de cuvânt

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content