COMUNICAT DE PRESĂ‚ 01.03.2010

Timp de lectură: 2 minute

Nr. 1/2/115/01.03.2010

          Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că pe raza Regionalei CF Braşov, se vor efectua lucrări de remediere a unei defecţiuni tehnice la linia de contact, pe secţia de circulaţie Comarnic – Valea Largă, între orele 9.00-11.00, pentru reluarea circulaţia cu locomotive electrice.

      Din cauza acestor lucrări, 8 trenuri de călători care circulă în/din direcţia Braşov în intervalul 9.00 – 11.00, când se desfăşoară lucrările de remediere, vor fi oprite în una dintre staţiile intermediare şi vor aştepta redeschiderea liniei. Aceste garnituri vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de 60 – 120 de minute.

      Vă reamintim că această defecţiune tehnică la linia de contact s-a produs ieri, 28.02.2010, între staţiile Valea Largă şi Comarnic, la ora 18.12. Linia nu a fost închisă pentru efectuarea lucrărilor de remediere din cauza numărului mare de trenuri de călători aflate în parcurs. Astfel, pe această distanţă Comarnic – Valea Largă, trenurile au fost remorcate cu locomnotive diesel după care şi-au continuat călătoria cu locomotive electrice.

      Trenuri care circulă spre/dinspre Braşov şi vor ajunge la destinaţie cu întârziere:

      Acc 1745 Bucureşti – Baia Mare

      P 3001 Bucureşti – Braşov

      R 831 Bucureşti – Braşov

      Regiotrans 14022 Braşov – Bucureşti

      P 3002 Braşov – Bucureşti

      Ic 473-2 Budapesta – Bucureşti

      P 3024 Braşov – Ploieşti Sud

      R 826 Cluj – Braşov – Bucureşti 
 

      Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest deranjament, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei în cel mai scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.

      Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se vor înregistra graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, în trafic local sau pe site-ul https://www.cfr.ro/cfrsa .

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content