COMUNICAT DE PRESĂ‚ 23.11.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚

23.11.2011

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA informează că în această seară de la ora 21,00, circulaţia trenurilor în staţia Iaşi a fost întreruptă, din cauza unei ameninţări cu bombă.

 

Traficul feroviar a fost reluat în conditii normale de la ora 22,39, după ce echipele speciale de intervenţie ale SPP, aflate la faţa locului au desfăşurat operaţiuni specifice de verificare a tuturor clădirilor din staţia Iaşi, a liniilor din staţie, precum şi a  împrejurimilor acestora.

În acest interval orar, următoarele trenuri de călători au înregistrat întârzieri, după cum urmează:

–  Acc 1966 Galaţi-Iaşi a întârziat circa 46 deminute;

– P 5160 Suceava-Iaşi a întârziat circa 43 deminute;

–  P 15622 Dorohoi-Iaşi a întârziat circa 37 de minute.

 

Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii SPP au avut ca principal scop reluarea traficului în condiţii de siguranţă.

 

Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile survenite în circulaţia trenurilor spre destinaţiile dorite, în staţiile CFR din parcurs sau la telefon 021/9521.

 

 

Biroul de Presă al  CNCF”CFR”SA

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content