14 iulie 2022 – Deranjament la rețeaua națională ENEL – tracțiune Diesel între Conop și Ilteu

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/558/14.07.2022

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Deranjament la rețeaua națională ENEL – tracțiune Diesel între Conop și Ilteu

Bucureşti, 14 iulie 2022

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că pe intervalul de stații Conop – Ilteu, din cauza unui deranjament anunțat de ENEL la rețeaua națională de alimentare cu energie electrică, trenurile vor circula dublate cu locomotive Diesel, pe o distanță de aproximativ 60 de km.

 

Reprezentanții furnizorului național ENEL au anunțat că deranjamentul la sistemul de furnizare a energiei electrice, în partea de vest a țării, deranjament care afectează inclusiv traficul feroviar pe relația Conop – Ilteu, va fi remediat în aproximati 3 ore.

 

Astfel, pentru menținerea continuității traficului feroviar, dar și pentru evitarea opririi, în intervalul orar anunțat de ENEL, a trenurilor în gările de pe traseu, SRCF Timișoara, în colaborare cu operatorul național de transport feroviar de călători – SNTFC CFR Călători – vor asigura tracțiune Diesel pentru trenurile care sunt deja înscrise în circulație și tranzitează zona afectată de deranjamentul la rețeaua națională.

 

CFR SA adresează scuze călătorilor și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara întreprinde toate demersurile necesare și intervine operativ, astfel încât să fie asigurată continuitatea graficului de circulație, în partea de vest a țării.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content