COMUNICAT DE PRESĂ 11.12.2015

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing……………………………………………………………….Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 11 decembrie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate informează că lucrările de implementare şi testare a noului sistem de dirijare a traficului au fost finalizate pe segmentele Chitila – Buftea, Buftea – Periş, Periş – Crivina, în staţiile Buftea, Crivina şi Periş, iar în următorul interval orar se fac verificări suplimentare pentru finalizarea lucrărilor şi pe segementul Crivina – Brazi.

 

Trenurile circulă în continuare în condiţii speciale, de tip cale liberă, ceea ce înseamnă un flux în grafic de 6 trenuri/sens între Bucureşti şi Ploieşti, deoarece pe toată perioada testării noului sistem de dirijare a traficului se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers.

 

Informaţii despre cauzele întârzierilor care se mai înregistrează în trafic se transmit permanent, prin intermediul instalaţiilor de sonorizare, în toate staţiile de cale ferată de pe traseu. Pentru informaţii actualizate despre orele de sosire sau de plecare în/din staţia Bucureşti Nord călătorii sunt rugaţi să acceseze direct link-ul https://www.cfr.ro/webcam.php, iar pentru trenurile înscrise în circulaţie să solicite informaţii la numărul de telefon 021/9521.

 

Vă reamintim faptul că principalele beneficii ale proiectul pilot ETCS/ERTMS nivel 2 sunt îmbunătăţirea siguranţei circulaţiei şi creşterea capacităţii de transport.

 

Menţionăm faptul că CFR SA a solicitat operatorilor de transport feroviar de călători să ofere informaţii pasageriilor despre cauzele staţionării trenurilor în această perioadă. Mulţumim de asemenea publicului călător pentru înţelegere şi le cere scuze pentru întârzierile înregistrate în aceste zile în graficul de circulaţie.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Director General

Marius CHIPER

 

 

 

Director

Jean NICOLAOS

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content