25 ianuarie 2024 – UPDATE – Trenurile circulă în condiții normale de trafic între Filiași și Țânțăreni

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80/int. 122312/122905

Nr.1/5/71/25.01.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Trenurile circulă în condiții normale de trafic între Filiași și Țânțăreni

București, 25 ianuarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează circulația trenurilor pe relația Filiași Țânțăreni a fost reluată în condiții normale de trafic, cu tracțiune electrică.

Circulația trenurilor de călători s-a desfășurat în primele ore ale dimineții cu tracțiune Diesel pentru trenurile Regio care au tranzitat secțiunea CF Filiași – Țânțăreni, această măsură fiind necesară pentru a se asigura front de lucru echipelor de intervenție care au desfășurat lucrări de remediere a deranjamentului la firul de contact, provocat de un tren privat de călători.

Reamintim faptul că, în prima parte a acestei dimineți, un tren privat de călători, care aparține operatorului Astra Trans Carpatic, a rupt pantograful și linia de contact la ieșire din stația Filiași, deranjament care a provocat lipsa de tensiune pe relația Cernele – Răcari – Filiași – Țânțăreni.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar a depus toate eforturile necesare pentru remedierea operativă a deranjamentului și reluarea traficului în condiții de siguranță.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content