13 februarie 2024 – Accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieșirea din stația CF BĂLTENI OLT

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/130/13.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieșirea din stația CF BĂLTENI OLT

Bucureşti,13 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 13 februarie 2024, în jurul orei 13.30, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată la ieșire din stația CF BĂLTENI OLT, s-a produs lovirea uneia dintre remorcile camionului de către trenul R-E 9266, la km 174+875.

Din primele informații transmise de personalul feroviar ajuns la fața locului, mecanicul automotorului a fost rănit în urma impactului dintre automotor și remorcă, iar garnitura a fost avariată, aceasta urmând a fi retrasă în stația Bălteni Olt, după finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

Trenul R-E 9266 (Craiova – Pitești) va fi retras din circulație, iar călătorii vor fi preluați de următorul tren care circulă pe același traseu.

Intervalul Bălteni Olt – Potcoava (linie simplă) va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate și retragerea automotorului avariat din linie curentă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content