27 februarie 2024 – UPDATE Circulație feroviară reluată între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/184/27.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară reluată
între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului

București, 27 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară a fost reluată, la ora 10:33, între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului, în condiții normale de trafic.

Reamintim faptul că, în intervalul orar 09:30 – 10:33, traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului, pentru accesul personalului de specialitate al SRCF Brașov care a verificat și a intervenit pentru consolidarea șinei, la km 130+400.

Trenul de călători IR 366 (Brașov – Valea lui Mihai), care a fost oprit temporar în Izvorul Oltului, a fost reînscris în circulație, după o staționare de 25 de minute.

Menționăm faptul că, personalul feroviar este activat și intervine operativ în zonele unde, în anumite intervale orare, sunt identificate deranjamente la linie și menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, care sunt informate cu privire la măsurile ce se impun pentru a se asigura continuitate în circulaţia trenurilor.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov a intervenit operativ pentru reluarea circulației în condiții de siguranță.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content