7 martie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Lunca Bradului și Răstolița

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Lunca Bradului și Răstolița

București, 7 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Lunca Bradului și Răstolița (linie simplă), unde se intervine cu o drezină pantograf pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe firul de contact.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov intervine cu drezina pantograf și cu personal de specialitate pentru tăierea și îndepărtarea unui copac ars, prăbușit pe calea ferată, între stațiile Lunca Bradului și Răstolița (linie simplă), la km 215+500, intervenție urmată de lucrări pentru înlocuirea firului de contact, topit de arborele ars.

Până la finalizarea tuturor operațiunilor și retragerea drezinei pantograf, trenul de călători IR 1645 (București Nord – Târgu Mureș) este oprit temporar, de la ora 19:50, în linie curentă, iar trenul privat 10734 staționează în Răstolița.

În cazul în care intervențiile necesită o durată mai mare de acționare în zonă, se va lua măsura dublării celor 2 trenuri cu locomotivă Diesel pe intervalul respectiv, lucrările urmând a fi reluate într-o pauză de circulație, după ora 23:00.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru remediere și reluarea circulației într-un timp cât mai scurt timp.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content