21 martie 2024 – UPDATE – Circulație feroviară reluată între stațiile Aiud și Unirea

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/270/21.03.2024

 

  

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară reluată între stațiile Aiud și Unirea

 

București, 21 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația trenurilor a fost reluată, la ora 15:57, între stațiile Aiud și Unirea

Reamintim faptul că, în intervalul orar 14:18 – 15:57, traficul feroviar a fost închis între stațiile Aiud și Unirea pentru accesul și intervenția drezinei pantograf în zona șantierului deschis pe firul I, unde un camion care transporta materiale de excavație a rupt un stâlp LC, care a căzut în gabaritul căii ferate de pe firul II.

Menționăm faptul că, până la finalizarea acestei operațiuni și retragerea drezinei pantograf din linie curentă, trenurile de călători IR 1735 (București Nord – Cluj Napoca) și R 3085 (Mediaș – Cluj Napoca) au fost oprite temporar în stația Teiuș, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov a intervenit în cel mai scurt timp în zona respectivă, pentru reluarea circulației, în condiții de siguranță, pe firul II.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

  

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content