8 mai 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/398/08.05.2024

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară oprită temporar

între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică

 

 

București, 8 mai 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mică.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov este pe teren pentru evaluarea situației și intervențiile necesare îndepărtării aluviunilor – nămol și vegetație – din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiții de siguranță.

Până la redeschiderea circulației între Valea Lungă și Copșa Mică, trenurile de călători R 3514, care circulă în relația Teiuș – Mediaș, R 10031, care circulă în relația Brașov – Cluj Napoca și R 10518, care circulă în relația Cluj Napoca – Sibiu, staționează temporar în Valea Lungă și Copșa Mică.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zona acoperită de aluviuni și reluarea circulației în condiții de siguranță.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content