16 iulie 2024 – Incendiu de vegetație între stațiile PALAS și VALU lui TRAIAN – Circulație feroviară oprită temporar

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/588/16.07.2024

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Incendiu de vegetație între stațiile PALAS și VALU lui TRAIAN – Circulație feroviară oprită temporar

Bucureşti, 16 iulie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația feroviară este oprită la această oră pe Magistrala 800 București – Constanța, din cauza unui incendiu de vegetație, care s-a extins până în apropierea căii ferate pe intervalul PALAS – VALU lui TRAIAN și necesită intervenția pompierilor militari.

Reprezentanții echipajelor de intervenție au interzis circulația trenurilor din ambele sensuri pe distanța PALAS – VALU lui TRAIAN, pentru accesul și intervențiile cu autospecialele de stingere a incendiului.

În acest moment, două trenuri de rang – IR 1930 (Brașov – Constanța) și IR 11683 (București Nord – Constanța) – au fost oprite temporar în Valu lui Traian, acestea urmând să fie reînscrise în circulație după finalizarea intervențiilor de stingere a incendiului.

Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Constanța va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenurilor în circulație, odată cu finalizarea intervențiilor desfășurate de pompierii militari în zona respectivă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că toate intervențiile desfășurate, în această perioadă, de echipele specializate pentru stingerea incendiilor de vegetație, care se extind până în zona căii ferate, au un rol esențial în menținerea siguranței pe calea ferată.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content