24 ianuarie 2018 CFR SA marcheaza Mica Unire in garile Iasi si Bucuresti Nord

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Celebrul naist Nicolae Voiculeț va cânta Hora Unirii în Gara de Nord

 

București, 24 ianuarie 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA marchează ziua de 24 ianuarie și împlinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, prin manifestări și evenimente cultural-artistice organizate în gările Iași și București Nord.

 

În Sala Mare a Gării Iaşi se va desfășura, începând cu ora 12:15, programul artistic „Hai să dăm mână cu mână” susținut de copiii Clubului CFR Râpa Galbenă și de membrii Cenaclului Literar George Topârceanu. La finalul manifestărilor, cei prezenţi se vor prinde în Hora Unirii din fața Gării Iași.

 

De la ora 18.30, GARA DE NORD din București găzduiește evenimentul Ai LIBERTATEA să te prinzi în HORA UNIRII,în cadrul căruia celebrul naist Nicolae Voiculeț va interpreta pentru români Hora Unirii.Călătorii prezenți în gară vor fi invitați să cânte și să se prindă în Hora Unirii, alături de renumitul tenismen Ilie Năstase și de prezentatoarea TV Mirela Boureanu Vaida.

 

De asemenea, în difuzoarele din gările București Nord, Ploieşti Sud, Buzău, Focşani, Tecuci, Bârlad, Vaslui, Bârnova și Iaşicântecul Hora Unirii va anunța sosirea în fiecare stație a Trenului Unirii.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

Tel. Mobil: 0740121759

Int. CFR: 122312

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content