COMUNICAT DE PRESĂ‚ 01.10.2013

Timp de lectură: 2 minute

 SERVICIUL COMUNICARE                                                        Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/354/01.10.2013

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

 

 

Circulaţia feroviară închisă între Braşov şi Predeal

 

 

 

 

Bucureşti, 01 octombrie 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal este închisă în acest moment pentru eliberarea gabaritului căii ferate de copacii căzuţi pe calea ferată între staţiile Dârste – Timişu de Sus (firul II) şi Timişu de Sus – Predeal (firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare).

 

Echipele feroviare aflate la faţa locului intervin cu drezine pantograf pentru tăierea copacilor căzuţi pe intervalul de staţii Dârste – Timişu de Sus – Predeal (firul II). Trenul IR 1645 care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Tg Mureş staţionează în gara Predeal de la ora 13.25, urmând să-şi reia circulaţia după îndepărtarea copacilor căzuţi pe calea ferată.

 

Până la reluarea circulaţiei în condiţii normale de trafic pe intervalul de staţii Dârste – Timişu de Sus – Predeal (firul I), trenurile aflate în grafic vor staţiona în gările de pe traseu, acestea urmând să înregistreze întârzieri la sosirea în staţiile de destinaţie.

 

În prima parte a acestei zile, echipele de intervenţie au îndepărtat copacii căzuţi în gabaritul căii ferate la intrare în staţia Grădinari şi între staţiile Crivina – Periş şi Chiajna – Grădinari.

 

Traficul feroviar pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în condiţii de ploi abundente, ninsoare şi vânt puternic.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content