COMUNICAT DE PRESĂ‚ 01.10.2013

Timp de lectură: 2 minute

 SERVICIUL COMUNICARE

Nr:1/2/352/01.10.2013

 

Bucureşti, 01 octombrie 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară se desfăşoară pe un singur fir între staţiile Chiajna – Grădinari şi Crivina – Periş, firul II fiind închis din cauza copacilor căzuţi în gabaritul căii ferate.

 

Trenurile care circulă pe relaţiile Bucureşti – Craiova şi Bucureşti – Braşov pot înregistra întârzieri de 10-15 minute pe intervalele de staţii Chiajna – Grădinari şi Crivina – Periş, unde în acest moment se circulă pe un singur fir. La faţa locului s-au deplasat echipele feroviare care intervin pentru tăierea copacilor şi eliberarea căii ferate pe firul II.

 

În prezent nu există linii închise şi nici trenuri blocate, însă circulaţia trenurilor pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în condiţii de ploi abundente şi vânt puternic.

 

Vă reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi abundente până miercuri 2 octombrie, ora 2,00, în zona de sud-est a ţării, în judeţele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Constanţa şi Tulcea, zone afectate de ploi abundente, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 60 l/mp şi izolat 80 l/mp.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content