COMUNICAT DE PRESĂ 01.10.2015

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing…………………………………………………………….Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/366/01.10.2015

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

CFR SA îşi respectă obligaţiile în faţa salariaţilor!

 

 

 

Joi, 1 octombrie 2015, a expirat Acordul încheiat între administraţia CFR SA şi federaţiile sindicale reprezentative, pentru perioada aprilie-septembrie 2015, acord care prevedea drepturile şi obligaţiile angajaţilor şi ale administraţiei.

 

Deşi în acest moment nu există contract colectiv de muncă semnat conducerea companiei va încerca în continuare, împreună cu partenerii sociali, să găsească soluţii pentru asigurarea drepturilor de care au beneficiat salariaţii, până la expirarea acordului.

 

Compania îşi menţine deschiderea pentru un dialog transparent cu partenerii sociali, astfel încât să putem oferi angajaţilor condiţii sigure de muncă, precum şi un cadru normal şi legal de funcţionare a activităţii companiei pe termen lung.

 

CFR SA anunţă public disponibilitatea continuării discuţiilor într-un mod constructiv cu reprezentanţi sindicatelor feroviare, deoarece interesul care ne preocupă este comun în aceeaşi măsură, iar soluţiile pe care le vom găsi trebuie să fie soluţii de perspectivă, adică soluţii pentru siguranţa locului de muncă.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Contact

Oana BRÂNZAN,

Purtător de cuvânt

Tel: 0740.121.759

Email: oana.branzan@cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content