COMUNICAT DE PRESĂ‚ 02.10.2013

Timp de lectură: 3 minute

 SERVICIUL COMUNICARE                                                        Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/356/02.10.2013

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

 

 

Circulaţia feroviară reluată între Timişu de Sus şi Predeal pe firul II, cu locomotive Diesel

 

 

 

 

Bucureşti, 02 octombrie 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost reluată începând cu ora 11.02 pe firul II, după ce echipele feroviare au intervenit pentru tăierea şi îndepărtarea copacilor căzuţi pe linia de contact şi în gabaritul căii ferate, între staţiile Timişu de Sus – Predeal. Trenurile de călători staţionate vor fi tractate cu locomotive diesel şi îşi vor relua circulaţia funcţie de rangul trenului.

 

Echipele feroviare se află în continuare în linie curentă şi intervin cu forţă umană şi drezine pantograf pentru remedierea defecţiunilor survenite la firul de contact în urma prăbuşirii copacilor, astfel încât traficul feroviar să fie reluat cu locomotive electrice pe intervalul de staţii Timişu de Sus – Predeal.

 

5 trenuri de călători vor ajunge la destinaţie cu întârziere:

 

          IR 1642 Baia Mare – BucureÈ™ti Nord, staÈ›ionează în linie curentă între TimiÈ™ul de Sus È™i Predeal (firul II).

          IR 1745 BucureÈ™ti Nord – Cluj Napoca, staÈ›ionează în Predeal

          IR 1644 Salva – BucureÈ™ti Nord, staÈ›ionează în BraÈ™ov

          IR 1648 BistriÈ›a Nord – BucureÈ™ti Nord, staÈ›ionează în BraÈ™ov

          IR 1637 Bucureşti Nord – Braşov, staţionează în Predeal

          IR 10742 Oradea – Bucureşti Nord, staţionează în Braşov

 

Traficul feroviar pe raza judeţului Braşov se desfăşoară în continuare în condiţii meteo nefavorabile.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

 

De asemenea, recomandăm publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content