COMUNICAT DE PRESĂ‚ 02.10.2013

Timp de lectură: 2 minute

 SERVICIUL COMUNICARE                                                        Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/358/02.10.2013

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

 

Circulaţia feroviară reluată pe ambele fire între Timişu de Sus şi Predeal

 

 

Bucureşti, 02 octombrie 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că începând cu ora 14.44, circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de trafic pe firul I între staţiile Timişu de Sus – Predeal, garniturile circulând pe această distanţă cu locomotive electrice.

 

Vă reamintim că pe firul II trenurile de călători şi-au reluat circulaţia cu tracţiune diesel, începând cu ora 11.02. Echipele feroviare se află în continuare în linie curentă, urmând să intervină pentru remedierea defecţiunilor survenite la firul de contact şi pe firul II, astfel încât circulaţia trenurilor să se poată desfăşura şi pe această distanţă cu locomotive electrice.

 

Traficul feroviar pe raza judeţului Braşov se desfăşoară în continuare în condiţii meteo nefavorabile.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

 

De asemenea, recomandăm publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content