COMUNICAT DE PRESĂ‚ 04.07.2008

Nr. 1/2/130/04.07.2008

COMUNICAT DE PRESĂ‚

04.07.2008

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că aseară în jurul orei 20.20, circulaţia rutieră a fost blocată timp de 40 de minute la barierele automate din zonele Petricani şi Pipera (secţia de cale ferată Băneasa-Pantelimon). Blocajul rutier şi feroviar s-a produs din cauza unui excavator al firmei MARCOM, care desfăşoară lucrări pe şantierul de construcţii din zona Sere Pipera (km 9+300 pe calea ferată) şi care a rupt cablul de alimentare a barierelor automate CF.

Acest deranjament a afectat atât circulaţia rutieră, cât şi cea feroviară, 9 trenuri (5 care soseaua în Bucureşti Nord şi 4 care plecau din Bucureşti Nord) înregistrând în total întârzieri de 131 minute.

Pentru remedierea situaţiei au intervenit echipele operative ale Regionalei CF Bucureşti, traficului rutier în zona barierelor Petricani şi Pipera fiind reluat în jurul orei 21.00.

Dat fiind faptul că în zona Sere Pipera se desfăşoară în continuare lucrări de construcţii, CFR SA solicită sprijinul Poliţiei Rutiere astfel încât traficul rutier să nu mai fie blocat în cazul în care mai intervin astfel de deranjamente.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze pentru disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegere tuturor participanţilor la trafic din această zonă .

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content