COMUNICAT DE PRESĂ‚ 05.03.2009

Nr. 1/72/05.03.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în luna martie, se vor efectua lucrări la infrastructura feroviară, pe secţiile de circulaţie Urziceni – Broşteni, Vulcana Pandele – Pucioasa şi Lunca de Mijloc – Păltiniş, secţii care se află pe raza regionalelor Bucureşti şi Braşov.

Perioada de desfăşirare a lucrărilor

Regionala CF Bucureşti

10 martie – 17 aprilie, lucrări de reparaţii periodice şi ciuruire cu maşini grele şi lucrări de buraj mecanizat între staţia Urziceni şi Halta de Mişcare (Hm) Broşteni.

11 martie, lucrări pentru înlocuirea traverselor speciale pe podul de la km 48+200, aflat între staţiile Vulcana Pandele – Pucioasa

Regionala CF Braşov

17 martie – 19 martie, lucrări pentru montarea unui podeţ provizoriu între staţiile Lunca de Mijloc – Păltiniş, la km 118+103.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii pot solicita informaţii despre modificările care s-au produs în graficul trenurilor care circulă pe aceste secţii în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la tel: 021/9521 sau pe site-ul https://www.cfr.ro/calatori/ şi https://www.cfr.ro/cfrsa .