COMUNICAT DE PRESĂ 05.06.2015

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media………………………………………………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 7/3/200/05.06.2015

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 05 iunie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în graficul trenurilor care circulă pe relaţia Bucureşti – Timişoara şi retur a intervenit o modificare de traseu pe raza judeţului Mehedinţi, din cauza deraierii a 4 vagoane din compunerea unui tren de marfă, la intrare în staţia Orşova.

 

Trenurile de călători care leagă Capitala de vestul ţării şi retur vor circula deviat prin Filiaşi – Petroşani – Simeria – Arad, iar pentru trenurile locale se asigură transbordare auto între staţiile Drobeta Turnu Severin și Valea Cernei.

 

Recomandăm publicului ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile acumulate în parcurs, în staţiile şi agenţiile CFR centrale şi locale.

 

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă.

 

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de investigare.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content