COMUNICAT DE PRESĂ‚ 07.02.2011

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/57/07.02.2011
 
Comunicat de presă
07 februarie 2011
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că la această oră deranjamentul produs la instalaţiile de semnalizare de pe secţia Bucureşti Nord – Pajura s-a remediat în proporţie de 90%, întârzierile înregistrate în circulaţia feroviară reducându-se la 10-15 minute.
Vă reamintim că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, persoane necunoscute au tăiat 8 cabluri de la instalaţiile de semnalizare şi au furat aproximativ 20 m de cablu, pe secţia de circulaţie Bucureşti Nord – Pajura (km 1+150).
În urma acestui eveniment, circulaţia trenurilor între Bucureşti Nord şi Pajura, operaţiunile de manevră pe Bucureşti Nord – Griviţa (pe liniile 1-7), dar şi circulaţia la/de la Depoul Bucureşti Călători s-a desfăşurat la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale, pe toate secţiunile afectate.
Cele mai mari întârzieri s-au înregistrat la trenurile care au sosit sau au plecat de la/spre Constanţa şi Galaţi, dar şi la celelalte garnituri deoarece, prin tăierea şi sustragerea cablurilor, a fost afectată şi activitatea în Grupa Tehnică Griviţa (liniile 1-7) şi la Depoul Bucureşti Călători, unde se pregătesc şi formează garniturile şi locomotivele pentru Gara de Nord.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.
Șef birou
Oana Brânzan
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content