COMUNICAT DE PRESĂ 07.04.2015

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

SERVICIUL RELAŢII MASS-MEDIA                                                               Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/123/07.04.2015

A fost reluată circulaţia trenurilor pe relaţia Câmpina – Floreşti Prahova

Bucureşti, 07 aprilie 2015

Circulaţia trenurilor a fost oprită în intervalul orar 10.15-11.49 între staţiile Câmpina – Floreşti Prahova, după ce revizorul de cale, aflat pe teren pentru a efectua revizia zilnică, a descoperit un proiectil vechi în apropierea liniei de cale ferată.

Reprezentantul CFR SA a anunţat autorităţile locale abilitate să intervină în astfel de situaţii.

Până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, cele 4 trenuri de călători înscrise în graficul de circulaţie pentru acest interval orar (IR 1732, IR 1526, IR 1620 şi trenul internaţional 473-2) au staţionat în gările adiacente.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu