COMUNICAT DE PRESĂ‚ 07.06.2011

 

Nr. 1/2/ 256 /07.06.2011
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
07.06.2011
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, persoane necunoscute au furat linia de contact şi ancorele, între staţiile Pantelimon şi Pasărea.
 
La ora 7,10 a fost îndrumată, pentru verificarea liniei curente Pantelimon şi Pasărea, o drezină motor care a constatat că la km 19+900, pe ambele fire de circulaţie, linia de contact şi ancorele au fost furate de răufăcători. 
 
La această oră trenurile P 8031, R 680 şi P 8022 au fost oprite în staţiile adiacente şi
aşteptă reluarea traficului pe un singur unui fir de circulaţie.
 
Până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune, traficul feroviar se va realiza cu tracţiune diesel pe un singur fir, între staţiile Pantelimon şi Pasărea.
 
Echipele speciale de intervenţie desfăşoară în continuare operaţiuni de remediere a defecţiunii la linia de contact, astfel încât în scurt timp trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale.
 
            Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest eveniment, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei în cel mai scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
 
Specialist relaţii publice,
Laurenţiu NINU
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content