COMUNICAT DE PRESĂ‚ 07.10.2013

SERVICIUL COMUNICARE Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Bucureşti, 07 octombrie 2013

Referitor la informaţiile vehiculate pe mai multe canale media în legătură cu demararea programului de disponibilizări de personal în cadrul CNCF CFR SA, Serviciul Comunicare transmite următoarea,

Precizare

Documentul în baza căruia unele canale media au transmis public informaţia că urmează disponibilizări de personal la CFR SA nu reprezintă un document oficial al companiei.

De asemenea, facem menţiunea că, în conformitate cu prevederile stipulate în Acordul de Împrumut încheiat cu Banca Europeană pentru Recontrucţie şi Dezvoltare (BERD), împrumut garantat de stat, CFR SA are în curs de derulare programul de restructurare financiara, în vederea îmbunătăţirii sustenabilităţii economice a companiei.

Analiza situaţiei economice a companiei este prima etapa a acestui program de restructurare financiară. Următoarele etape vizează elaborarea unor studii de impact în vederea restabilirii echilibrului economico-financiar, discuţii cu partenerii sociali şi, nu în ultimul rând, implemetarea unui set de măsuri care să conducă la optimizarea activităţii şi eficientizarea economică.

Mentionăm că echipa managerială a companiei analizează toate pârghiile necesare, astfel încat programul de restructurare financiară să prioritizeze buna desfăşurare a activităţii companiei, şi aici ne referim la siguranţa feroviară, eficientizarea economică şi, nu în ultimul rând, protecţia socială, restructurarea personalului fiind ultima variantă care poate fi luată în calcul de conducerea companiei.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content