COMUNICAT DE PRESĂ 09.12.2015

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing……………………………………………………………………….Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/441/09.12.2015

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Restricţie de viteză în circulaţia trenurilor pe intervalul de staţii Rădoeşti – Olteni

 

 

 

 

Bucureşti, 09 decembrie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenurile circulă cu restricţie de viteză pe intervalul de staţii Rădoeşti – Olteni, din cauza unor derajamente tehnice la linia de cale ferată.

 

Restricţia a fost impusă în urma verificărilor efectuate de personalul feroviar, viteza de circulaţie fiind redusă pe anumite segmente de cale ferată până la 5 km/h. Trenurile care tranzitează această zonă vor înregistra întârzieri la destinaţie.

 

Pentru informaţii actualizate despre graficul de circulaţie al trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a operatorului naţional www.cfrcalatori.ro, să solicite informaţii la numărul de telefon 021/9521, sau să acceseze direct link-ul https://www.cfr.ro/webcam.php.

 

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content