COMUNICAT DE PRESĂ‚ 10.04.2013

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ȘI RELAŢII CU PUBLICUL

COMUNICAT DE PRESĂ‚

Bucureşti, 10 aprilie 2013

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că a fost intensificat ritmul plăţilor, din surse proprii, către furnizori pe fondul unui nivel mai bun de încasare a veniturilor contractuale. Plăţile vor fi efectuate cu prioritate pentru a plăti datoriile acumulate din 2012.

Pentru prima dată, în ultima perioadă, am reuşit să susţinem din surse proprii un nivel dinamic de efectuare a plăţilor către furnizorii noştri. Pentru că am rezolvat problema stopajului la sursă, după ce am reuşit să ajungem la zi cu plata contribuţiilor angajatului la bugetul de stat, am creat premisele unui flux alert al plăţilor către furnizori”, a declarat Dimitris Sophocleous, directorul general al CFR SA.

Conducerea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA îşi asumă deplina responsabilitate pentru implementarea angajamentelor asumate faţă de instituţiile financiare internaţionale, incluse în Planul de Management, în vederea transformării pozitive a companiei prin creşterea veniturilor şi reducerea costurilor, pe fondul unei mai bune gestionări a situaţiei economico-financiare.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content