COMUNICAT DE PRESĂ‚ 11.03.2010

Nr. 1/2/152/11.03.2010 

 Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că deşi circulaţia feroviară în jumătatea de sud a ţării se desfăşoară în condiţii de iarnă, la această oră, majoritatea trenurilor de călători ajung la destinaţie, fără întârzieri.

      În acest moment, doar trenul internaţional R 347-1 Viena – Bucureşti Nord va ajunge în Gara de Nord cu 55 de minute întârziere (a intrat cu întârziere de 25 de min. la graniţă/staţia CF Curtici), restul garniturilor ajung la destinaţie conform orelor din mersul trenurilor, iar la îndrumare, din Gara de Nord, trenurile pleacă regulat.

      În prezent, nu există linii închise, instalaţiile funcţionează la parametrii normali, dar viteza trenurilor, care circulă pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă, a fost adaptată la condiţiile meteo de ninsori şi vânt.

      De asemenea, vă informăm că pentru intervenţia rapidă şi pentru monitorizarea permanentă a traficului feroviar este activat comandamentul de iarnă la nivel Regionalei CF Bucureşti.

      Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întârziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content