COMUNICAT DE PRESĂ 11.11.2013

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE                                                        Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/386/11.11.2013

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

CFR SA lider în Topul Naţional al Firmelor din România pentru rezultatele economice înregistrate în anul 2012

 

 

Bucureşti, 11 noiembrie 2013

 

Rezultatele economice înregistrate de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA în anul 2012 au clasat compania pe primul loc în Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XX-a, 2013, singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii şi unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din ţara noastră.

 

CNCF “CFR” SA se numără printre cele mai performante companii din Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XX-a, 2013, ocupând prima poziţie la Domeniul: servicii, Grupa: activităţi anexe pentru transporturi, Categoria: Întreprinderi Foarte Mari.

 

Sistemul Cameral premiază performanţa economică, spiritual antreprenorial, curajul de a inova şi de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri, toate acestea fiind criteriile luate în calcul în realizarea clasamentului. Firmele nominalizate sunt incluse în Catalogul Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XX-a, 2013, editat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

 

Prin continuarea programului de eficientizare a activităţii, CNCF “CFR” SA urmăreşte respectarea angajamentelor Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie, semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Şef serviciu,

Oana Brânzan 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content