COMUNICAT DE PRESĂ‚ 12.09.2013

 SERVICIUL COMUNICARE

Nr:1/2/336/12.09.2013

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

 

 

Bucureşti, 12 septembrie 2013

 

 

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Târgu Bujor şi Floteşti, situate pe secţia CF Galaţi – Bârlad, este închis din cauza aluviunilor care au acoperit calea ferată.

 

Secţia de circulaţie Galaţi – Bârlad face parte din infrastructura feroviară neinteroperabilă şi este închiriată gestionarului privat SC TRANSFEROVIAR GRUP, iar operatorul privat de călători este TRANSFEROVIAR CĂ‚LĂ‚TORI.

 

Menţionăm că în acest moment circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de siguranţă pe intervalul de staţii Bârlad – Târgu Bujor şi retur.

 

Echipele de intervenţie sunt deja în zona afectată de inundaţii şi întervin cu forţă umană şi cu utilaje, astfel încât circulaţia trenurilor să poată fi reluată în condiţii de siguranţă.

 

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Șef serviciu,

Oana Brânzan 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content