COMUNICAT DE PRESĂ‚ 13.12.2011

Nr. 1/2/537/13.12.2011

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

13.12.2011

 

              Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA vă informează că începând cu ora 11,40, circulaţia feroviară între staţiile Buftea-Perişs-a reluat în condiţii normale de trafic, odată cu finalizarea lucrărilor de înlocuire a elementelor sustrase pe secţiunea afectată.

            Vă reamintim că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat la cale liberă (la interval de staţie), din cauza unei defecţiuni tehnice la instalaţia de semnalizare şi siguranţă a traficului, defecţiune produsă de  sustragerea a 56 de relee, componente ale instalaţiei de siguranţă a circulaţiei.

Urmare acestui deranjament tehnic, 39 de trenuri au înregistrat întârzieri, în medie, de aproximativ 89 min./tren în grafic, deoarece între staţiile Buftea-Periş au circulat la cale liberă.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Biroul de presă al CNCF”CFR”SA

 

 

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content