COMUNICAT DE PRESĂ‚ 13.12.2011

Nr. 1/2/536/13.12.2011

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

13.12.2011

 

              Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA vă informează că circulaţia feroviară între Buftea-Periş se desfăşoară la cale liberă, la interval de staţie, după ce în cursul nopţii de luni, persoane necunoscute au sustras 56 de relee, componente ale instalaţiei de semnalizare şi siguranţă a traficului.

            In intervalul orar 6.00 – 8.00, trenurile care au sosit sau au plecat din Bucureşti Nord au înregistrat, în medie, întârzieri de 25-30 de minute/tren. Din cauza creşterii densităţii traficului feroviar, după ora 8.00 întârzierile înregistrate la sosirea şi plecarea din Bucureşti Nord sunt în medie, de 40-50 de minute/tren.

 

          Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfaşoară lucrări pentru remedierea defecţiunilor tehnice semnalate la instalaţia de semnalizare şi siguranţă a traficului, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

 

 

Biroul de Presă al  CNCF”CFR”SA

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content