COMUNICAT DE PRESĂ‚ 15.02.2010

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/97/15.02.2010
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că deşi traficul feroviar, în special în sudul şi sud-estul a ţării, se desfăşoară în condiţii de iarnă, majoritatea trenurilor aflate în circulaţie ajung la destinaţie, în general, conform orelor din mersul trenurilor.
Din cauza vremii nefavorabile, începând cu ora 14.00, au fost activate 5 comandamente de iarnă pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Constanţa şi comandamentul de la nivel central care vor monitoriza permanent traficul feroviar, astfel încât să se intervină rapid în orice situaţie de urgenţă.
În prezent, nu există linii închise, dar viteza trenurilor, care circulă pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă, a fost adaptată la condiţiile meteo de ninsori şi vânt.
La această oră, trenurile sosesc şi pleacă regulat în/din Gara de Nord, iar orice modificare care poate interveni în graficul de circulaţie, din cauza condiţiilor meteorologice, va fi făcută publică, în timp util, fie prin comunicate de presă, fie prin afişarea şi actualizarea lor pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
Monitorizarea circulaţiei în comandamentele de iarnă:
– personal feroviar pentru intervenţie – 397
– pluguri de zăpada active – 4 (pe raza regionalelor CF Bucureşti şi Constanţa, unde vântul suflă cu 30-50 km/h)

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content