COMUNICAT DE PRESĂ‚ 16.10.2013

Timp de lectură: 2 minute

 SERVICIUL COMUNICARE                                                        Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/369/16.10.2013

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

 

 

 

Bucureşti, 16 octombrie 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Deda – Dej este închisă din cauza unui accident feroviar produs în jurul orei 08.45, între staţiile Monor şi Râpa. O drezină pantograf s-a ciocnit cu un tren de marfă, oprit la intrare într-un tunel.

 

În urma coliziunii dintre cele două garnituri feroviare, drezina pantograf a deraiat de un boghiu, iar 15 angajaţi aflaţi în drezină au fost răniţi.

 

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie feroviare, reprezentanţii SMURD şi cei ai ISU.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

 

Vom reveni cu amănunte.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Șef serviciu,

Oana Brânzan 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content