COMUNICAT DE PRESĂ‚ 17.07.2013

Timp de lectură: 2 minute

 

SERVICIUL COMUNICARE
Nr:1/2/235/17.07.2013
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
 
 
 
Bucureşti, 17 iulie 2013
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa – Pantelimon a fost reluată la ora 14.01, pe firul II, în condiţii de siguranţă.
 
Pasagerii trenului IR 1681 care circulă pe relaţia Bucureşti – Constanţa vor fi preluaţi de trenul IR 1683 din staţia CF Băneasa.
 
Din cauza accidentului rutier de la trecerea la nivel cu calea ferată, trei trenuri de călători (IR 1681 Bucureşti – Constanţa, IR 1980 Tulcea – Bucureşti şi IR 1683 Bucureşti – Constanţa) vor ajunge la destinaţie cu întârziere.
 
Vă reamintim că în cursul acestei dimineţi, trenul IR 1681care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism între staţiile Bucureşti Băneasa şi Pantelimon, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de accidentul rutier de la trecerea la nivel cu calea ferată, km 11+046, dintre staţiile Bucureşti – Băneasa şi Pantelimon, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.
 
 
 
Șef serviciu,
Oana Brânzan
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content