COMUNICAT DE PRESĂ‚ 17.07.2013

 

SERVICIUL COMUNICARE
Nr:1/2/234/17.07.2013
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
 
 
 
Bucureşti, 17 iulie 2013
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa – Pantelimon este închisă începând cu ora 10.30 în urma producerii unui accident rutier la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată cu barieră automată, de la Km 11+046.
 
Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului.
 
În acest moment întârzieri în circulaţia feroviară se înregistrează doar în graficul trenului IR 1681.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.
 
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.
 
 
 
 
 
Șef serviciu,
Oana Brânzan
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content