COMUNICAT DE PRESĂ 18.05.2015

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media……………………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 7/3/181./18.05.2015

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

CFR SA licitează la Craiova lucrări de reparaţii la infrastructura feroviară,

în valoare de 3,3 milioane lei

 

 

Bucureşti, 18 mai 2015

 

Compania Natională de Cai Ferate “CFR” SA organizează în zilele de 2 şi 3 iunie 2015 două licitaţii deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparaţii la infrastructura feroviară de pe raza judeţelor Teleorman, Olt, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj. Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la suma de 3,3 milioane lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

 

Lucrările de reparaţii se execută la liniile de cale ferată de pe intervalele de staţii Ciolpani – Gălăteni, Gălăteni – Olteni, Rădoieşti – Olteni, Drăgăneşti – Fărcaşele, Câineni -Valea Mărului, precum şi din staţiile Olteni, Atârnaţi, Roşiori Nord, Fărcaşele, Radomireşti şi Piatra Olt şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare şi reducerea cheltuielilor de întreţinere.

 

Durata de valabilitate a unui contract este de 4 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. Ofertele se pot depune până pe 02 iunie 2015, respectiv 03 iunie 2015, deschiderea urmând să aibă loc în aceleaşi zile, la sediul Sucursalei Regionale CF Craiova.

 

Anunţurile de participare, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro, cu nr. 159397 şi 159398.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content