COMUNICAT DE PRESĂ 18.08.2015

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/298/18.08.2015

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 18 august 2015

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că 4 trenuri de călători care aveau graficul de circulaţie trasat pe Coridorul IV paneuropean, între staţiile Copşa Mică – Sighişoara, vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 70 şi 250 de minute, din cauza depăşirii de către firmele constructoare a termenului alocat pentru lucrări de reabilitare în staţia CF Daneş, în cursul nopţii trecute.

 

O comisie a companiei va cerceta cauzele depăşirii termenului solicitat de constructori pentru lucrările din staţia Daneş, urmând ca după finalizarea acestui demers, să fie puse în aplicare clauzele contractuale, prevăzute pentru astfel de situaţii.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că va acţiona în consecinţă pentru evitarea unor situaţii similare în viitor.

.……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Redactat: 18 august 2015

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content