COMUNICAT DE PRESĂ 18.09.2015

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing………………………………………………………………….Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/344/18.09.2015

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

GARA REGALĂ BĂNEASA gazda primului festival de muzică alternativă 100% românească din Bucureşti

 

 

Bucureşti 18 septembrie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă invită să participaţi la primul festivalul de muzică alternativă 100% românească SOUND & VISION care se va desfăşura în acest weekend, în Gara Regală Băneasa, accesul la eveniment fiind gratuit.

 

Între 18-20 septembrie, te invităm să descoperi și să te bucuri de un București plin de viață, unde iubitorii de cultură urbană se vor delecta cu primul festival de muzică alternativă din oraș.

 

Aflat la prima ediție, SOUND & VISION este primul festival de muzică alternativă 100% românească și se va desfășura între 18-20 septembrie la Gara Regală Băneasa. Reunite sub semnul pasiunii pentru viața urbană și beat-urile indie rock, synth-urile electro sau freestyle rap combinate cu ultimele trenduri în artă vizuală, 15 trupe din scena underground românească vor face scena din Băneasa să vibreze.

 

Fiecare zi de festival va fi dedicată unui curent muzical.

Vineri 18 septembrie – Hip Hop Alternativ și Urban Grooves alături de Kaya Foundation feat. El Negro on Kogaion Sound System, Jurjak, Frații Grime, Cred că sunt extraterestru, Silent Strike și ROA.

Sâmbătă 19 septembrie – Rock alternativ cu Dj Leo, The Noise, We Singing Colors, Sophisticated Lemos, Toulouse Lautrec și The Mono Jacks. 

Duminică 20 septembrie – Electro-pop Alternativ alături de Călin, Hot Casandra, Temple Invisible, Lucia, Golan și Moonlight Breakfast.

 

Trei zile de festival, două scene pentru concerte live şi DJ seturi, ultimele trenduri în arta vizuală urbană, 15 trupe alternative, artişti cu pedigree sau newcomers, aşa arată SOUND & VISION, cel mai nou festival muzical din Bucureşti!

 

CFR SA în calitate de partener oficial vă invită să vă alăturaţi evenimentui cultural SOUND & VISION care face parte din proiectul București Memoria|Explorarea|Imaginarea Orașului, ce lansează candidatura independentă a orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Contact

Oana Branzan

Sef Serviciu Mass-Media &Marketing

Tel.: 0740.121.759

Fax. 021.317.74.38

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content