COMUNICAT DE PRESĂ‚ 19.01.2010

Timp de lectură: 3 minute

 

Nr. 1/2/43/19.01.2010
 
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în acest moment circulaţia pe calea ferată se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar trenurile aflate în trafic ajung la destinaţie conform orelor din mersul trenurilor.
Deoarece ANM a prelungit codul galben de ninsori, pentru regiunile din sudul şi sud-estul ţării până în data de 20 ianuarie, comandamentele de iarnă pe raza regionalelor Constanţa, Galaţi şi Bucureşti monitorizează traficul feroviar, astfel încât, în caz de urgenţă, să se poată interveni prompt cu utilaje speciale.
Trenuri anulate de operatorul naţional de transport feroviar:
În data de 19 ianuarie 2010:
         trenul Rapid 686 se anulează pe relaţia Constanţa – Bucureşti Nord;
         trenul Rapid 681 pe relaţia Bucureşti Nord – Medgidia circulă întârziat de la staţia Bucureşti Nord, pe ruta trenului 1981 (care pleacă din Bucureşti Nord la ora 15.05);
         trenul Accelerat 1981 este anulat pe relaţia Bucureşti Nord – Medgidia, iar pe relaţia Medgidia – Tulcea circulă normal;
         trenurile Personal 8690 şi Personal 8691 sunt anulate pe relaţia Constanţa – Medgidia şi retur.
Călătorii care au bilete la trenul Accelerat 1981, vor fi preluaţi din staţia Bucureşti Nord de trenul Rapid 681 până la staţia Medgidia, fără plata diferenţelor tarifare. În staţia Medgidia călătorii se vor debarca din tren şi se vor îmbarca în trenul Accelerat 1981.
În data de 20 ianuarie 2010:
         trenul Rapid 684 pe relaţia Medgidia – Bucureşti Nord circulă întârziat de la staţia Medgidia, pe ruta trenului 1982 (care pleacă din Medgidia la ora 08.41);
         trenul Rapid 689 este anulat pe relaţia Bucureşti Nord – Constanţa;
         trenul Accelerat 1982 circulă normal pe relaţia Tulcea – Medgidia şi este anulat pe relaţia Medgidia – Bucureşti Nord.
Călătorii care au bilete la trenul Accelerat 1982, vor fi preluaţi în staţia Medgidia de trenul Rapid 684, fără plata diferenţelor tarifare.
De asemenea, vă informăm că de ieri noapte, când a intrat în vigoare avertizarea cu cod galben de ninsori, au fost activate 5 comandamentele de iarnă la nivel regional/local care monitorizează traficul feroviar.
Monitorizarea circulaţiei în comandamentele de iarnă:
– personal feroviar pentru intervenţie – 808
– pluguri de zăpada în acţiune – 3 (pe raza Regionalei CF Constanţa între Constanaţa şi Mangalia, Medgidia – Negru Vodă şi Medgidia – Tulcea)

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content