COMUNICAT DE PRESĂ‚ 19.01.2010

Nr. 1/2/41/19.01.2010

 
 

    Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, în urma avertizării ANM cu cod calben de ninsori, începând de ieri, 18 ianuarie, ora 22.00, au fost activate comandamentele de iarnă locale, care funcţionează non-stop pentru monitorizarea traficului.

      Temperaturile scăzute din ultimele 24 de ore, completate de ninsorile abundente şi viscolul puternic îngreunează, în special, circulaţia feroviară în partea de sud şi sud-est a ţării, întârzieri mai mari înregistrându-se la trenurile care circulă pe raza regionalelor de cale ferată Galaţi, Constanţa şi Bucureşti, acestea putând ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 10 minute şi 50 de minute.

      Situaţie sosiri/plecăriîn/din Gara de Nord la ora 8.30

      – trenurile care au ca staţie finală Gara de Nord, ajung la destinaţie cu întârzieri de maximum 50 minute

      – la îndrumare, trenurile pleacă regulat din Gara de Nord

    Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întârziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content