COMUNICAT DE PRESĂ 19.11.2015

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS -MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media şi Marketing                                                                  Tel/Fax: 021.317.74.38 Tel.CFR 122312; 122905

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 19 noiembrie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în data de 18.11.2015, începând cu ora 01.40 circulaţia feroviară a fost închisă pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Racoş şi Rupea, din cauza deraierii a şapte vagoane din compunerea unui tren de marfă.

 

Trenul care aparţine operatorului naţional avea în compunere 33 de vagoane şi transporta produse petroliere. După ce comisia de investigare va stabili cauzele producerii acestui eveniment feroviar, echipele de intervenţie, aflate la faţa locului vor intervenii pentru eliberarea totală a căii ferate.

 

Graficul de circulaţie al trenurilor IR a fost retrasat pentru ziua de joi 19.11.2015 pe ruta deviată Braşov-Sibiu-Copşa Mică, iar trenurile locale (Regio) circulă pe segmentele feroviare Braşov- Racoş, Rupea – Copşa Mică şi mai departe spre destinaţiile finale.

 

4 trenuri IR au graficul trasat pe ruta deviată:

–          IR 1741 care circulă în relaţia Bucureşti-Satu Mare

–          IR 1745 care circulă în relaţia Bucureşti-Satu Mare

–          IR 1742 care circulă în relaţia Satu Mare-Bucureşti

–          IR 1746 care circulă în relaţia Satu Mare-Bucureşti

–          IR 1539 care circulă în relaţia Braşov-Cluj Napoca

–          IR 1538 care circulă în relaţia Cluj Napoca-Braşov

 

Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC CFR Călători sau să sune la numărul de telefon 021/9521.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA va întreprinde toate măsurile operative care se impun în astfel de situaţii.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică– desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content