COMUNICAT DE PRESĂ‚ 20.07.2011

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚
20.07.2011
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA informează că, din cauza vremii nefavorabile, circulaţia trenurilor între staţiile Câineni şi Valea Mărului, este întreruptă, deoarece, din jurul orei 18,15, gabaritul de liberă trecere este închis de copacii căzuţi în urma furtunii.
 
Până la reluarea traficului in conditii normale, următoarele trenuri sunt oprite în staţiile adiacente:
– Acc 1728 Craiova – Sibiu este oprit pe distanţaValea Mărului- Câineni de la ora 18.05 şi va fi retras în staţia Valea Mărului
– Acc 1720 Sibiu – Piatra Olt este oprit în staţia Valea Mărului de la ora 18.02
– P 2463 Râmnicu Vâlcea – Podu Olt este oprit în staţia Cornetu de la ora 18.30
 
Echipele speciale de intervenţie feroviară se află la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni pentru remedierea situaţiei.
 
Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
 
Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile survenite în circulaţia trenurilor spre destinaţiile dorite, în staţiile CFR din parcurs sau la telefon 021/9521.
 
 
Biroul de Presă al CNCF”CFR”SA
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content