COMUNICAT DE PRESĂ‚ 21.01.2010

 

Compania Na

 

 

ţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în acest moment circulaţia pe calea ferată se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar trenurile aflate în trafic ajung la destinaţie cu întârzieri de 20 – 50 de minute. Menţionăm că întârzierile mai mari se înregistrează la trenurile care circulă pe raza regionalelor Braşov şi Constanţa unde trenurile circulă pe un singur fir, celălalt fir fiind închis pentru lucrări de reabilitare. ţie sosiri/plecări în/din Gara de Nord la ora 8.30

– trenurile care au ca sta

ţie finală Gara de Nord, ajung la destinaţie cu întârzieri de maximum 50 minute

– la îndrumare, trenurile pleac

ă regulat din Gara de Nord

 

Compania Na

ţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

 

 

Situa

Nr.1/2/48/21.01.2010

Aprobat,

Director General

Ing.Viorel Scurtu

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content